Informasjonskapsler: Ærklaring

Studium Actoris websiden bruker informasjonskapsler, eller «cookies» som de også kalles.

 

En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lagres på datamaskinen eller smarttelefonen din når du besøker et nettsted. Når du benytter deg av nettsiden vår godtar du bruken av informasjonskapsler. Informasjonskapslene lagrer informasjon om preferansene dine for å gjøre brukeropplevelsen din bedre neste gang du besøker oss.

 

Informasjonskapslene lagrer ikke personlig informasjon, men hjelper oss å holde styr på nettleseren din slik at den blir unik for våre interne systemer. Vi trenger denne informasjonen for å kunne hente statistikk fra nettsiden vår. Det er for eksempel viktig for oss å vite hvor mange unike besøkende vi har til enhver tid og hvor de kommer fra.

 

Vi bruker også «tredjeparts»-informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen på nettsiden vår. Den ene er fra Google Analytics, som er et verktøy vi bruker for å finne ut hvor mange som besøker nettstedet vårt og hvilke sider som er mest besøkt.

 

Vi bruker også informasjonskapsler fra Facebook, noe som gir oss et bilde av hvem som besøker nettsiden vår. Informasjonen som Facebook samler inn kan brukes for å skape interessebasert markedsføring.

 

Hvis du ikke vil tillate lagring av informasjonskapsler på datamaskinen din, kan du blokkere informasjonskapsler i nettleseren. Ingen informasjonskapsler vil da bli lagret, men visse deler av nettsiden vår kan slutte å fungere på riktig måte.

-