Det er slettes ikke bare prinsesser som er opptatt av engler; enten du dekorer huset med dem, tror de beskytter deg, eller skremmer vannet av deg med sin mulige tilstedeværelse. De er noe mange forholder seg til, på tvers av kulturell og religiøs tilhørighet.

Foto: © Stefano Lanzardo

Lost Angels

hvor engler og mennesker møtes

Regissør: Enrico Bonavera / På scenen: Paolo Martini og Jannicke Stensnes

Studium Actoris’ jubileumsforestilling “Lost Angels” er inspirert av Wim Wenders ”Wings of desire”. En  film som bl.a har blitt omtalt som ”En hyllest til livet” og “En ironisering over religionens tro på livet etter døden!”. Englene har det evige “ikke-liv”, en åndelig og lett tilværelse, uten bekymringer og uten risiko. Men der engler og mennesker møtes, skjer det umulige, det uforventede, det vakre og det forferdelige.

Wim Wenders klippet bort noen av englenes humoristiske sider. Studium Actoris henter fram net- topp disse sidene. De får frem lekenheten og spøken og tar den et skritt videre – inn i deres særeg- ne og uforutsigbare univers.

“Lost Angels” byr på kjærlighet og sorg – liv og død – latter og gråt.

Sammen med den italienske regissøren Enrico Bonavera, har Studium Actoris laget en forestilling som tar deg med på en følelsesmessig berg- og dalbane.

Livet som menneske er ikke alltid vakkert – selv for en engel.