Foto:© Trine Sirnes

Teatro Colombaioni fra Italia, er en kjær og kjent venn av SAFT og Studium Actoris. Denne gang besøker de oss med en forestilling i grenseland mellom farse og klovneri, fylt med tilsynelatende "farefulle" situasjoner, absurd komikk, sirkusattraksjoner, balansekunst og gjøgleri, hvor klovnens tradisjon forenes med sceneteatret.

SPILLESTED:
Ute sirkusscenen vis a vis Kulturskolen
Kråkerøy
BILLETTER:
Gateteater. FRI adgang
6år + 

Klovnforestilling fylt med magi, mysterier og små katastrofer:

Klovne takter

av Teatro Colombaioni (IT)

Et samarbeid mellom Østfold Kulturutvikling, Kulturskolen i Fredrikstad og Studium Actoris

Regissør: Leris Colombaioni / På scenen:  Barry Colombaioni, Lenny Colombaioni og 
Martina Caporaso.
 

Et skrullete sirkuskompani kommer på spillestedet for å presentere sin nyeste sirkusforestilling. Kompaniets artister har i hui og hast kokt sammen en lapskaus av en forestilling for å få endene til å møtes og mat på bordet. De bruker alt de har av gamle og nye magiske triks, akrobatiske sprell og klovneknep. Alt går strykende som planlagt til de oppdager at de har oversett en aldri liten detalj: de har glemt å lage en slutt! Hele deres repertoar av triks og ablegøyer er brukt opp. Hva nå? 

Men intet hinder er for stort for en erfaren klovnetrupp. Publikum kan sikkert hjelpe dem!  Uten å nøle rekrutterer de en modig og hjelpsom gjeng med barn og voksne og sammen legger de opp til en Grand Finale!

Dette er en barneforestilling som også appellerer till de voksne. "Klovnetakter" tilbyr hele familien en festlig, opplevelsesrik og spennende stund sammen.

INFO BROSJYRE