Foto:© A3 Teatr

Senses 

DATO OG TID:
26 mai, kl. 16.30
SPILLESTED:
Fra K60 til Jotne havn, Bygg 17
Værste, Kråkerøy
BILLETTER:
FRI entre.
9år + 

Paradeforestilling

Senses

A3 Teatr (PL)

Et samarbeid mellom Østfold Kulturutvikling, Kulturskolen i Fredrikstad og Studium Actoris

Regissør: Darek Skibinski 

26. mai kl 16.30

 

Forestillingen er inspirert av «Commedia dell’ arte» teknikker, av den surrealistiske  "Cabaret Voltaire" fra Zurich og av tradisjonelt gateteater. Den bygger opp en historie som stiller spørsmål om stedet og rommet rundt oss og viser det på  komiske, absurde og nye måter. Karakterene frister, flørter, oppfordrer, synger og underholder; alt på en gåtefull måte – blunker og flagrer med øyevippene  – de forfører publikum med en "sanselig,” surrealistisk og lyrisk kabaret.

A3 TEATR

 

Ble grunnlagt i 2009, men teatrets røtter går 20 år tilbake med lederen Darek Skibinskis teater tradisjon. Han er skuespiller, regissør, ko-grunnlegger av Kultur Organisasjonen "Pocztówka" ("Postkort") og kunstnerisk leder for "Wertep InternasjonaleTeater Festival".

Kunstnerisk kombinerer teatret stilene til de største teaterskaperne i det 20. århundre og går inn i den nye tidsalder med sin egen karakteristiske stil.  Teatret skaper forestillinger uten ord og dermed uten språkbarrierer; med levende musikk, spektakulære bilder, vakre kostymer, sminke og dristige handlinger.

A3 Teatr består av profesjonelle skuespillere og teater entusiaster utdannet ved de beste teaterskolene og har omfattende sceneerfaring.

A3 Teater har 11 forestilinger på repertoiret som spilles omfattende rundt omkring i Polen og resten av verden.