Foto:© Layza Vasconcelos

Teatro Colombaioni fra Italia, er en kjent og kjær venn av SAFT og Studium Actoris. Denne gang besøker de oss med en forestilling i grenseland mellom farse og klovneri, fylt med tilsynelatende "farefulle" situasjoner, absurd komikk, sirkusattraksjoner, balansekunst og gjøgleri, hvor klovnens tradisjon forenes med sceneteatret og tryllekunst.

SPILLESTED:
Sirkusscenen ute
ved Værstebroa
Kråkerøy
BILLETTER:
FRI adgang
DATOOG KL:
26. mai
kl. 12.30 og
kl. 14.30
6år + 

Klovneforestilling fylt med magi, mysterier og små katastrofer:

Magi!

av og med Teatro Colombaioni (IT)

Et samarbeid mellom Østfold Kulturutvikling, Kulturskolen i Fredrikstad og Studium Actoris

Regissør: Leris Colombaioni / På scenen: Leris,  Lenny og Barry Colombaioni
 

«Abrakadabra!» sier klovnen. Da knekker tryllestaven, brekker blomsterbuketten, lommetørklene får knuter og latterbrøl bryter løs!

Tre staselige karer, en tryllekunstner og hans to assistenter, inntar scenen for å forbløffe sitt publikum. Den smarte og dyktige magiker  er dessverre belemret  med  to usedvanlig klønete samarbeidspartnere. I deres hender blir selv den vanligste og mest uskyldige ting til en stump gjenstand. Og de går gjerne løs på hverandre ved den minste anledning. Spesielt når deres klumsethet avslører, gang på gang, trollmannens ellers så snedige triks. «Den svevende mannen», «det snurrende hodet», «den lysende stumpen», «den harmløse giljotinen» og «hypnotisøren» er noen av triksene som går i vasken, til publikums store forlystelse!

Dette er en barneforestilling som også appellerer til de voksne. "Magia!" (som forestillingen heter på originalspråket) tilbyr hele familien en festlig, opplevelsesrik og spennende stund sammen.