Foto:© Cirka Teater

Garage er en skitten og humoristisk teaterforestilling for voksne og barn fra 10 år. Handlingen foregår i et mekanisk verkstedsmiljø. Her møter vi hverdagen til to mekanikere i møkkete kjeledresser som lever enkle liv. De er lidenskapelige og nysgjerrige med en sterkt fascinasjon for hvordan alt rundt dem fungerer. De har maskiner og motorer som kan løse utfordringene de støter på i løpet av dagen. I verkstedet bor også ei høne. Den legger et nytt egg hver dag, og er mekanikernes næringskilde. Hva skjer om høna en dag legger flere egg? Og hva om kilden til mat forsvinner? 

DATO OG TID:
26 mai, kl. 17.00
SPILLESTED:
Jotne havn, Bygg 17
Kråkerøy
BILLETTER:
FRI entre.
9år + 

Ole Jacob Hoel, Adresseavisen, terningkast seks:

I «Garage» er det ikke hver enkelt innretning som tar pusten av tilskuerne, det skjer etter hvert som ting baller på seg. To øyne er på langt nær nok når du prøver å få med deg alt som skjer mot slutten når maskinene på skrotnisseverkstedet samhandler på episk nivå.

Garage

Cirka Teater (FR/NO)

Et samarbeid mellom Østfold Kulturutvikling, Kulturskolen i Fredrikstad og Studium Actoris

Regissør: Epsen Dekko / På scenen:  Gilles Berger og Paal Viken Bakke  

26. mai kl 17.00

 

Med Garage har Cirka Teater ønsket å skape en rå forestilling som gir publikum en annerledes teaterestetikk enn det som ofte blir forbundet med teater for barn. Gjennom humor og nysgjerrighet for mekanikk og kreativitet inviterer vi til en forestilling hvor poesien ligger i det stygge og uslepne, ikke i det estetisk vakre og rene.

«Garage» er produsert i samarbeid med Turnéteatret i Trøndelag, og sammen har vi ønsket å utforske hvordan vi kan utfordre rammene for scenografisk utfoldelse i forbindelse med en forestilling som skal turnere gjennom Den Kulturelle skolesekken, på kulturhus og festivaler.

C I R KA   T E A T E R
Cirka Teater ble etablert i 1984 og er en av landets mest erfarne grupper i det frie feltet. Vi har vår base på Nyhavna i Trondheim, hvor vi har produsert over 40 forestillinger. Cirka Teaters forestillinger varierer i størrelse, fra mindre turnéforestillinger og produksjoner i samarbeid med institusjon til store utendørs evenementer. Alle kjennetegnets av et lekent visuelt språk.
Det er mange kunstnere som bidrar til det sceniske uttrykket vårt, og størrelsen på Cirka Teaters team varierer med aktiviteten. I full produksjon kan vi være ere titalls involverte, men den faste kjernen består av Anne Marit Sæther, Gilles Berger, Espen Dekko og Monica Stendahl Rokne. 

T U R N E T E A T R E T  I  T R Ø N D E L AG
Turnéteatret i Trøndelag produserer profesjonelle teaterforestillinger og sender de ut på turné. Slik at du kan få se kvalitetsteater der du bor. Teatret er et av landets yngste regionteatre, men har på kort tid etablert seg som en produsent av teater med høy kvalitet, høyt aktivitetsnivå og gode publikumstall.